Vali Toprak'tan Yüksekova'ya Ziyaret

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
07 Haziran 2017 / 10:22

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vali Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ile birlikte gittiği Yüksekova ilçesinde, Kaymakam Mahmut Kaşıkçı ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Vali Toprak, Yüksekova 3. PiyadeTümen Komutanlığı ziyaretinin ardından yaklaşık 2 ay önce Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Dr. Özkan Gürdoğan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Yüksekova Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serhat Işık'ı da makamında ziyaret ederek bir süre sohbet eden Vali Toprak, daha sonra ilçeden ayrıldı.