Yeni Su Şebekesi İle İlgili Önemli Duyuru

Yeni Su Şebekesi ile ilgili önemli bir duyuru yayınlandı.
30 Ekim 2019 / 23:27

Yüksekova Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Su Şebekesi ile ilgili önemli bir duyuru yayınlandı.

Duyuruda: "Eski Su Şebekesini yeni hatla beraber alternatif olarak bağlayan vatandaşlarımız bilsinler ki yaptığınız bağlantılar nedeniyle ilçemiz günlük %30-40 civarında su kaybı yaşamaktadır. Bu durum yeni sistemimizin sağlıklı çalışmasını da önlemektedir. Bu konunun tespiti halinde ciddi yaptırımlar ve adli ve idari cezalar uygulanacaktır. Lütfen küçük hesaplar yapıp şehrimizin ve hemşehrilerimizin hakkına girmekten vazgeçelim. Su ilçemizin geleceğidir. Lütfen Duyarlı olalım, Kurallara uyalım uymayanları uyaralım veya Belediyemize bildirelim. Başka Yüksekova yok! Şehrimizin hakkını KORUYALIM" ifadeleri kullanıldı.