Yüksekova Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor

Yüksekova Belediyesi araç filosuna 2 kazıcı 2 pikap ve 1 greyder olmak üzere 5 yeni araç ekledi.
01 Mart 2017 / 10:58

Yüksekova Belediyesi, ilçeye daha hızlı ve etkin hizmet götürmek amacıyla araç filosuna yeni araçlar eklemeye devam ediyor.

Sürekli araç filosuna yeni araçlar ekleyen Yüksekova belediyesi, geçtiğimiz günlerde Cenaze taşıma ve yıkama aracından sonra belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 5 yeni araç daha aldı. Araç parkındaki eksikliklerin tamamen bitirilmesi için yeni araç alımlarının devam edeceği belirtildi.

Her İş Makinesinin hizmette yeni bir adım olacağını belirten Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Belediyecilikte yeterli teknik donanım ve ekipmanın olması hizmet kanalında somut başarılar demektir. Başlatmış olduğumuz hizmet atağında araç parkımızı da geliştiriyoruz. Teknolojik gelişmelere kayıtsız kalmayıp kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuza yenilerini ekliyoruz. Araç takviyesi hizmet kalitesini de arttıracaktır diyen Kaşıkçı, Yüksekova’daki halkımız için ne yapsak azdır. Hizmet alanında vatandaşımız için ne gerekiyorsa bıkmadan usanmadan yapmaya devam edeceğiz. Temel amacımızın hizmet olduğunu her seferinde söylemeye ve bunu gerçek anlamda göstermek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle 2017 yılı hizmet yılı olacak. Bu neticede eksik olan araçlarımızı çalışma sezonuna hazır bir kadro halinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni araçlarımız hepimize hayırlı olsun” dedi.