Yüksekova Belediyespor Nevşehir'de Kampa Girdi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yüksekova Belediyespor, kamp çalışmasını yapmak üzere Nevşehir'e gitti.
05 Eylül 2017 / 13:30

27 futbolcu ile kampa katılan siyah-kırmızılı takımın kampı 10 gün sürecek ve kamp süresi boyunca burada hazırlık maçları oynayacak.

Kamp hakkında açıklamada Teknik sorumlu Yavuz Hastoprakçılar' Türkiye Ziraat kupası maçları nedeniyle takımımız kampa biraz geç katılmak zorunda kaldı' dedi.

Hastoprakçılar,'10 gün sürecek kamp çalışmalarımızı yapmak üzere 27 futbolcumuzla Nevşehir’e gidiyoruz. Burada teknik heyetimizin hazırlamış olduğu program çerçevesinde antrenmanlarımızı yapıp, hazırlık maçları oynayacağız.

Hazırlık maçları sayesinde takıma yeni katılan arkadaşlarımızın ve takımın performansını görme fırsatı bulacağız. Eksikliklerimizi tespit edip burada gidermeye çalışacağız' şeklinde konuştu.

yuksekova-belediyespor.jpg