Yüksekova Belediyespor Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

Amatör Lig’de mücadele veren Yüksekova Belediyespor, Hakkarigücü ile karşılaştığı maçı net bir skorla alarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
13 Mart 2017 / 09:21

İlk yarıyı 1-0’lık skorla önde kapatan Yüksekova Belediyespor ikinci yarıya hızlı başlayarak peş peşe attığı gollerle rakibini 7-0 yendi.

15.03.2017 Çarşamba günü ilçenin şehir stadında Hakkari Belediyesporla karşılaşacak olan Yüksekova Belediyespor bu maçı da geçerse Amatör ligde şampiyonluğunu ilan edecek. Bu neticede tüm Yüksekova halkını maça davet eden Yüksekova Belediyespor Başkanı Fevzi Yıldırım, Futbolcularımızın göstermiş olduğu yüksek performanstan dolayı kendilerine teşekkür ederek, bundan sonraki maçlarda da aynı performansı sergileyeceklerinden kuşkusunun olmadığını belirtti. Şuan ki hedeflerinin ise Bal Ligi olduğunu dile getiren başkan Yıldırım, “A takımı başta olmak üzere U14, U15, U17 ve U19 toplamda 5 kategoride mücadele veriyoruz. Bundan sonraki tüm maçlarda futbolcularımıza başarılar diliyoruz” dedi.