Yüksekova Belediyespor Yönetiminden Bakan Soylu'ya Ziyaret

Yüksekova Belediyespor kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım ve kulüp yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyaret.
13 Mayıs 2017 / 12:40

Yüksekova Belediyespor kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım ve kulüp yöneticileri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Ankara’daki makamında ziyaret ettiler. Görüşme esnasında Bakan Soylu’ya Yüksekova Belediyespor yöneticileri takımın atkısını hediye ettiler.

Makamlarında kendilerini kabul ettikleri için Sayın Bakan Soylu’ya çok teşekkür ettiklerini belirten Yüksekova Belediyespor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım, “Öncelikle misafirperverlikleri ve bizim takım için verdikleri maddi manevi destek sözü için kendilerine şükranlarımızı sunarız. Şuan takımımız Bal Liginde mücadele etmeye başlayacak, Allah'ın izniyle 3. Lig için canla başla mücadele edip takımımızı layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.