Yüksekova Belediyespor Ziraat Kupasına Hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı Yüksekova Belediyespor Tatvan Gençlerbirliği hazırlık maçı sürüyor.
18 Ağustos 2017 / 14:58

Yüksekova Belediyespor Türkiye Kupası 1. tur eşleşmelerinde karşılaşacağı Tatvan Gençlerbirliği ile salı günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını günde iki idman yaparak sürdürüyor.

Yüksekova Beldeiyesopr Teknik direktör Yavuz Hastopalcılar, “Günde çift idman yapan takım kuvvet çalışmaları, interval koşular, toplu ve topsuz çalışmalar karşılıklı pas çalışmaları gerçekleştiriliyor.” dedi.

Hastoprakçılar, “Bizden beklenenlere karşı tüm gücümüzle çalışmalara başladık. Çalışmalarımızın 22. günündeyiz. Bu maçta çıkıp en iyi şekilde oynayacak seviyedeyiz. Yüksekovalı seyircilerimizin desteklerini bekliyoruz onları mahçup etmeyeceğiz. Şu an ki kadromuzun salı günü oynanacak kupa maçında tur atlamak için yeterli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.