Yüksekova'da 8 bin Öğrenciye Kıyafet yardımı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, ihtiyaç sahibi 8 bin öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.
10 Ekim 2017 / 08:24

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ilçe merkezi ve köylerdeki ihtiyaç sahibi 8 bin öğrenciye mont, kazak, pantolon, eşofman takımı, ceket ve ayakkabıların içinde bulunduğu paketler dağıtıldı. Yardım Paketleri, okul idarelerince öğrencilere teslim edildi.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, yaptığı açıklamada, çocuklara ve gençlere yönelik her anlamda desteklerinin devam ettiğini söyledi.

Kaşıkçı "Derdimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize her konuda destek vermektir. Bunun için kurumlarımız da çalışmalarını sürdürüyor. Bu yardımlar ilk değil son da olmayacak. Sınavlara hazırlanan öğrencilerimize gerekli destekleri sağlıyoruz. Çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Katkı sağlayan özel şirketlerimize de teşekkür ederiz" dedi

Öğrenciler de kıyafet yardımından dolayı yetkililere teşekkür etti.