Yüksekova'da Bahar Temizliği Başladı

Yüksekova Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü İle Araç Sevk Bakım Amirliği ekipleri ilçede bahar temizliğine başladı.
15 Mart 2017 / 10:59

Yüksekova Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü İle Araç Sevk Bakım Amirliği ekipleri ilçede bahar temizliğine başlayarak sırasıyla tüm mahallelerde bu çalışmaların yapılacağını belirttiler. Dere kenarına gelişi güzel atılan atık küller ve çöpler ekipler tarafından temizlendi.

Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş’ın bizzat takip ettiği temizlik çalışmalarında toplanan tonlarca çöp kamyonlarla şehir çöplüğüne götürülüyor.

Açıklama yapan Kandaş, “Şehir içinde yoğun temizlik çalışmaları başlattıklarını söyledi. Karların erimesiyle birlikte etrafta biriken çöpleri temizleyerek şehrin temiz olması için yoğun çaba gösteriyoruz. Başta dere yatağı olmak üzere tüm mahallelerde temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Temizlik çalışmalarımız gerekirse Cumartesi Pazar günleri dahil haftanın 7 günü ilçemiz tamamen çöpten arındırılıncaya kadar devam edecek. Ayrıca vatandaşlarımızdan ricamız atık küllerini gelişigüzel bir şekilde etrafa saçmadan belediyemiz tarafından belirlenen bölgelere dökmeleridir” dedi.