Yüksekova'da Bahar temizliği başladı

Yüksekova Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bahar temizliğine başladı.
19 Nisan 2019 / 11:32

Yüksekova Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bahar temizliğine başlayarak sırasıyla tüm mahallelerde bu çalışmaların yapılacağını belirttiler. Yol kenarına gelişi güzel atılan atık küller ve çöpler ekipler tarafından temizlendi.

Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş’ın takip ettiği temizlik çalışmalarında toplanan tonlarca çöp kamyonlarla şehir çöplüğüne ve atık kül alanına götürüldü.

Açıklama yapan Kandaş, “Şehir içinde yoğun temizlik çalışmaları başlattıklarını söyledi. Karların erimesiyle birlikte etrafta biriken çöpleri temizleyerek şehrin temiz olması için yoğun çaba gösteriyoruz. Tüm mahallelerde temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Temizlik çalışmalarımız gerekirse Cumartesi Pazar günleri dahil haftanın 7 günü, ilçemiz tamamen çöpten arındırılıncaya kadar devam edecek. İnsan sağlığını önemseyerek yaptığımız bu çalışmalrımızda, vatandaşlarımızdan ricamız atık küllerini gelişigüzel bir şekilde etrafa saçmadan belediyemiz tarafından belirlenen bölgelere dökmeleridir” dedi.