Yüksekova'da Çevre Yolu Çalışmaları Sürüyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, şehir içi trafiğini rahatlatacak çevre yolu yapımı tüm hızıyla devam ediyor.
01 Kasım 2017 / 09:10

Hakkari İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü tarafından 4 Nisan 2017'de ihale edilen 14 kilometrelik çevre yolunun daha güvenli hale getirilmesi için zemin, menfez ve dolgu çalışmaları tamamlanırken, stabilize çalışmaları ise devam ediyor.

Sıcak asfalt dökülerek, duble yol şeklinde yapılacak olan çevre yolunun projesinde Kamışlı ile Karabey köyü bölgesinde genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Yapılan çalışmalarda; genişletme, stabilize, dolgu, köprü, taş duvar ve perde duvar aşamaları ise hızlandırıldı. Hakkari İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü kontrolünde denetimleri yapılan çevre yolunun 2018'de bitirileceği belirtildi.