Yüksekova'da Kar Yağışı ile Birlikte Ekipler Seferber oldu

Yüksekova’da etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte ekipler karla mücadele çalışması başlattı.
16 Mart 2017 / 11:28

Geceden beri etkisini aralıksız bir şekilde devam ettiren kar yağışı ile birlikte Yüksekova Belediyesine bağlı karla mücadele ekibi çalışmalarına sabahın erken saatlerinde start verdi.

Bütün mahallelerde eş zamanlı olarak çalışmalara başlayan karla mücadele ekipleri  mahalle yollarını bir an önce  açıp vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamamaları için çalışmalara aralıksız bir şekilde devam edileceği belirtildi.

Kar yağışının durması ile birlikte genişletilen yollarda kar taşıma çalışmalarının başlayacağını belirten Yüksekova Belediyesi Araç Sevk ve Bakım amiri Ahmet Tozun, “Ekiplerimizi her an karla mücadeleye hazır bir şekilde bekletiyoruz. Geceden etkisini gösteren kar yağışıyla mücadelemiz sabahın erken saatlerinde başladı. Bu durumda gece geç saatlere kadar ekiplerimiz çalışmalarına devam edecek. Kar yağışının da durmasıyla birlikte Çarşı merkezinde biriken karları temizlemek için çalışma başlatacağız” dedi.