Yüksekova’da TOKİ konutları için hafriyat çalışmaları başladı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ihalesi tamamlanan ve 3 etapta yapılması planlanan bin 830 TOKİ konutları için üstlenici firma tarafından hafriyat çalışmalarına başlandı.
03 Mart 2017 / 13:26

Yüksekova'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 3 etap halinde 1830 konutun yapılması planlanıyor. Çalışmaların ilk etabında tamamlanması planlanan 768 konut için yüklenici firma tarafından İlçenin Esenyurt mahallesinde hafriyat çalışmalarına başlandı.

3 etap halinde bitirilmesi planlanan bin 830 konut için önümüzdeki günlerde diğer yüklenicii firmaların da çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Dün muhtarla bir araya gelen Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı ilçede yapılması planlanan konutlar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, "TOKİ konutlarının ayrı bir ihalesi yapıldı. 3 etapta 1830 konutumuz 3 tane farklı firmamız çalışacak. 1830 konutumuz şuanda ihale süreçleri tamamlandı. İlk firmamız çalışmalara başladı. Önümüzdeki haftalarda diğer firmalarımız gelip startını verecek” ifadelerini kullanmıştı.

Yüksekova'da TOKİ konutları için hafriyat çalışmaları başladı