Ankara -7 / 4 °C

Yüksekovalı Kadınlar Sergi Açtı

Yüksekova'da Aile Destek Merkezinin kurslarına devam eden kadınlar, yıl sonu sergisi açtı.
07 Aralık 2018 / 08:45

Aile Destek Merkezi binasında düzenlenen yılsonu sergisine Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, kurum amirleri, STK temsilcileri, Ankara'da bulunan Kadınları Toplumsal Destekleme Derneği Başkanı Müjgan Erdem  ve çok sayıda kadın katıldı.

Sertifikalar verildikten sonra,  Aile Destek Merkezi ile Halk Eğitim Merkezince açılan kurslarda hazırlanan ürünler protokol tarafından gezildi ve hazırlanan ürünler hakkında Aile Destek Müdürü Zübeyde Özcan ve Kurs eğitmenlerinden bilgi alındı.

Kadınların çalışma sınıflarını gezdikten sonra çocuklarıda ziyaret eden Kaymakam Kendüzler Çocuklara oyuncak dağıttı.

Daha sonra protok üyelerine çeşitli hediyeler verildi.